ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Ala Otel
Firma Adı : Ala Otel
Adres : Yeni Mecidiye Mahallesi 3046 Sokak No:1 Alaçatı 35950 Çeşme-İzmir
Şehir / İlçe : İzmir / Çeşme
Telefon : (0232) 716-0780
Web Site : alaotel.com
E-Mail : info@alaotel.com
Firma Hakkında

Mübadele yıllarında Alaçatı´ya gelen göçmen bir babanın kendilerine verilen evi beğenmeyip oğlu adına aldığı tek odalı taş evin kalıntılarından yeniden doğan ve bu sefer bir oğlun babasına ithaf ettiği Alâ Otel, 16 odası ile tarihi ve doğal yapısını koruyan Alaçatı kentsel sit alanı içinde konumlanmaktadır.


Mimari projesi Mimar Orhan Bayrak tarafından tasarlanan ve uygulaması Kinesis A.Ş. tarafından gerçekleştirilen otel, Alaçatı´nın cumbalı taş bina geleneğinin modern bir estetik yorumla birleşmesi sonucu ortaya çıkmıştır.

Tam merkezde, koruma alanındaki 1000 metrekarelik bir arsada, mahrem iç bahçeleri olan, avlulu, sessiz hayat alanları gizli olarak tasarlanmış otel, Endonezya´nın farklı adalarından getirilmiş, tamamı doğal, masif el yapımı mobilyalar ve Akdeniz ve tropik bitki florasının başarı ile sentezlenip sergilendiği bahçe peyzajı ile de benzerlerinden farklılaşıyor.

200 yıllık bir arsa ve metruk binadan alınmış taşlarla yapılmış Alâ Otel´in her odası farklı bir dekora sahip. İtinayla ve özel detaylarla süslü tüm odalarda TV, internet, kasa, mini bar, fön makinası, ısıtma ve soğutma sistemli klima, uzaktan kumandalı aydınlatmalı pervane ve jeneratör bulunuyor.

Nilüfer, ortanca, yasemin, lavanta ve begonvillerle çevrili Alâ Otel misafirlerine oda-kahvaltı konaklama sunuyor. Öğlen ve akşam yemekleri için eşsiz menüsünün yanı sıra alkollü ve alkolsüz geniş kokteyl menüsü ve deneyimli bar ekibi de misafirlere hizmet veriyor.

Alâ Otel, dünyanın sayılı merkezlerinden biri olan Alaçatı sörf merkezine 4 km uzaklıkta yer alıyor

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram