ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Kapari Otel
Firma Adı : Kapari Otel
Adres : 8024 Sk. No:4 Alaçatı Marina Mevkii Çeşme / İZMİR
Şehir / İlçe : İzmir / Çeşme
Telefon : (0232) 716-0674
Faks : (0232) 716-0684
Gsm No : (0507) 401-0354
Web Site : alacatikapariotel.com
E-Mail : info@alacatikapariotel.com
Firma Hakkında

Otelimizde her biri diğerinden farklı dizayn edilmiş 12 adet Deluxe , 4 adet Junior Suite, 6 adet Aile Odası toplam 22 oda bulunmaktadır.

Odalarımızın herbirinde ,merkezi klima, LCD TV, uydu TV yayını , telefon, banyoda telefon, minibar, WC, duş, saç kurutma makinası, dijital kasa, elektrikli su ısıtıcı , çay&kahve ekipmanları ve duman dedektörü bulunmaktadır.

*Odalarımızda sigara içilmemektedir.

Deluxe Odalar: (12 adet)

Konforlu odalarımızda iki ayrı yatak veya french bed yatak seçenekleri vardır. Mobilyalarımız özel olarak dizayn edilmiş , yerler doğal taş ve parke kaplı olup balkon veya teras mevcuttur. 5 adedinde deniz manzarası vardır.
Bahçe- havuz katındaki 6 adet Deluxe odamızda french bed yatak vardır. Mobilyalar özel olarak dizayn edilmiş tik ağacındandır. Bu geniş odalarımıza rahatlıkla ek yatak konabilir. Bahçede özel kullanım alanları bulunmaktadır.

Junior Suiteler: (4 Adet)

Deniz manzaralı geniş ve konforlu odalarımızda iki ayrı yatak veya french bed yatak seçenekleri bulunmaktadır. Yerler doğal taş ve parke kaplı olup balkon veya teras mevcuttur. Üst katta 2 odamız cumbalıdır. Deluxe odalarımıza göre daha geniş ve ferahtır. Balayı için idealdir.

Aile Odaları : (6 adet)

Her bir aile odamız 2 adet oda , mutfak ve banyo-WC den oluşur. Mobilyalar özel olarak dizayn edilmiş, yerler doğal taş ve parke kaplıdır. Mutfaklarımızda mikrodalga fırın, mini buzdolabı, set üstü ocak ve masa üstü malzemeler, yemek masası ve sandalyeler bulunur.

3 tip aile odamız vardır.

1.TİP  : 2 adet aile odamızda, 2 oda , 2 banyo-wc , 2 french bed ve ekipmanları ile birlikte mini mutfak bulunmaktadır.

2. TİP : 2 adet aile odamızda 2 oda , 1 mini mutfak,1 wc, 1 french bed ve diğer oda oturma odası tipinde tek yatak ve açılabilir koltuk bulunur.

3. TİP : 2 adet aile odamız dublextir. Dublex aile suitlerimizde büyük french bed yatak ve diğer odada da 2 kişilik açılabilir oturma grubu bulunur. Ekipmanları ile birlikte mutfak bölümü ve her katta 1 er banyo-wc vardır..

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram