ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Alaçatı Beach Resort
Firma Adı : Alaçatı Beach Resort
Adres : Çark Plajı, Liman Mevkii Alaçatı PK.35950
Şehir / İlçe : İzmir / Çeşme
Telefon : (0232) 716-6161
Faks : (0232) 716-7070
Gsm No : (0552) 716-6161
Web Site : alacati.com
E-Mail : iletisim@alacati.com
Firma Hakkında

Elit yaşam tarzı ile eski Osmanlı / Ege kasabası çekiciliğini bağdaştırarak; su sporları başta olmak üzere doğaya yönelik aktiviteleri en iyi şekilde sunan bir tatil köyü tarzını oluşturmak ana fikri üzerine kurulan Alaçatı Beach Resort, doğası, çevre düzenlemesi çok özel odaları ile Türkiye´nin yükselen yıldızı Alaçatı beldesinin Çark Plajında iki tarafı deniz ile çevrili, pırıl pırıl denizi tertemiz kumsalları ile hizmet vermektedir.

Tatil köyünde; su sporları, koşu, plaj voleybolu gibi spora ve eğlenceye yönelik düzenlemelerin olmasına rağmen; özünde son derece dingin, sağlıklı bir yaşam sahası sunulmaktadır.

Yapılar eski Osmanlı / Ege kasabalarının mimarisinden esinlenerek modellenmiştir. Buradaki yola çıkış noktası; günümüzün imkanları ile eski bir Osmanlı / Ege kasabası yaratmaktır. İç mekandaki dekorasyon; yürüyüş yolları, yüzme havuzları, bahçe, restoran bölümleri ve sahil kafeleri gibi dış mekanlar ile son derece uyumludur. Mimarinin bu harmonizasyonu; hislerin derinliğini açığa çıkarır ve Osmanlı`dan gelen her türlü elementi Alaçatı sanat ve mimarisiyle birleştirir.

Osmanlı zamanında Alaçatı`da; dar sokaklı, arka bahçeli, üst katta bayanların yolu rahatlıkla izleyebileceği cumba balkonlu bitişik binalar yer almaktaydı. Mimar bu özelliklere sadık kalarak; binaları iki kat ile sınırlandırmış ve böylece çevre ile uyumlu yapılar ortaya çıkmıştır. Botanik bahçe içerisinde korunaklı bir şekilde yer alan binalar; rüzgardan ve dış etkenlerden önemli ölçüde yalıtılmıştır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram