ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Beyevi Otel Alaçatı
Firma Adı : Beyevi Otel Alaçatı
Adres : Yeni Mecidiye Mahallesi Kemalpaşa Caddesi, No:126 35950 Alaçatı
Şehir / İlçe : İzmir / Çeşme
Telefon : (0232) 716-8085
Faks : (0232) 716-0176
Gsm No : (0533) 602-1700
Web Site : beyevi.com.tr
E-Mail : info@beyevi.com.tr
Firma Hakkında
İşletme

Beyevi, 140 yılı aşkın bir tarihi değere sahip 2 Rum evinden ince bir zevkle restore edilmiştir. Rum evleri ve avluları 2. Derece Tescilli Eser kapsamına girdiğinden restorasyona çok özen gösterdik ve döneminin özgün mimarisini, bütün tarihi öğeleri titizlikle koruduk. Otelimizin mimarisini, bu 2 tarihi binanın yanı sıra, sizlere daha iyi ve çağdaş bir hizmet verebilmek için yeni bir binayla da zenginleştirdik.

Konum

Alaçatı´nın en popüler restaurant, cafe ve mağazalarının bulunduğu caddenin sakin bölümünde, ünlü meydanına yaklaşık 350 metre yakınlıktayız. Bu eşsiz konumumuz sayesinde otelimizi hem yaz hem de kış aylarında tercih edebilirsiniz. Böylece, Alaçatı´nın tüm restoran, kafe, dükkan, bar, antikacı ve sanat atölyelerine, herkesçe sevilen Alaçatı Pazarı´na hemen kolayca yürüyebilirsiniz. En uzak ilgi alanına bile yürüyerek en fazla 15 dakikada ulaşabilirsiniz. Yaz aylarında ve haftasonları beldemizin merkez bölgesi trafiğe kapalıdır. Beyevi´nin konumu, böyle zamanlarda, merkeze direkt ulaşım sorununu ortadan kaldırmaktadır. Aracınızla otelimizin arka girişine kadar hiçbir engelle karşılaşmadan gelebilir, girişinizi buradan kolaylıkla yapabilirsiniz.

Ulaşım

Kendi aracınız varsa, otelimize kolayca ulaşabilirsiniz. Eğer kendi aracınızla gelmiyorsanız, talep ettiğiniz takdirde İzmir Adnan Menderes Havalimanı´ndan sizi alıp otelimize getirebiliriz. İsterseniz de taksi ya da toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Ulaşım ve ücretlerle ilgili ayrıntılı bilgiyi otelimiz yönetiminden edinebilirsiniz.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram