ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Bellis Deluxe Otel
Firma Adı : Bellis Deluxe Otel
Adres : Taşlıburun mevkii , Belek - Antalya
Şehir / İlçe : Antalya / Serik
Telefon : (0242) 710-2100
Faks : (0242) 725-4290
Gsm No : (0549) 541-8001
Web Site : bellis.com.tr
E-Mail : sales@bellis.com.tr
Firma Hakkında

Belek Otelleri arasındaki en köklü tesislerinden biri olan Bellis Deluxe Hotel, Akdeniz´in göz kamaştırıcı turkuaz mavisi denizine hâkim odaları ve tatil keyfinizi arttırabileceğiniz Göl Evleri, odanızdan havuza direkt erişim imkânı sunan Lagoon Odaları ile çam ağaçları arasında 135.000 m² alanda size huzurlu ve konforlu bir tatil vaat ediyor.

Özel yaşam alanları isteyen misafirlerimiz için VIP hizmetlerle donatılmış Villa Bellis, üç yatakodası ve 200 m² alanı ile Villa tercih eden misafirlerini de unutmadı.

Ailenizle iyi vakit geçirebileceğiniz ve güzel anılar biriktirebileceğiniz bu eşsiz tesis size, eğlenceyi 3.000 m²?lik dev Aquapark alanı ve dünyanın her yerinden çeşitli hayvanları bünyesinde bulunduran 21.000 m²?lik Hayvanat Bahçesi hizmeti ile sunuyor. 

At çiftliğimizde, ister binicilik eğitimi alın, ister Pony ya da atlarla doğa içerisinde küçük bir tur atın. Dostluk kurabileceğiniz atlarımızı ellerinizle besleyebilirsiniz. E-mail üyeliği ile isterseniz evinize gittikten sonra bile onlardan haber alabilirsiniz.

Türkiye´de golf turizminin en önemli bölgelerinden Belek turizm merkezine 5 km uzaklıkta olan Bellis Hotel, Kadriye ilçe merkezine ise 3 km. uzaklıktadır. Belek ve Kadriye´de bulunan 13 farklı Golf sahasına isterseniz aracılığımız ile rezervasyon yaptırabilir, isterseniz sizler için hazırladığımız fırsat golf paketlerimizi tercih edebilirsiniz.

Belek ; Aspendos Tiyatrosu, Perge antik kenti, Side antik kalıntıları, Manavgat ve Kurşunlu Şelalelerine olan yakınlığı ile güneş, deniz ve kumdan daha fazlasını tatilcilerine sunmaktadır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram