ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Alp Paşa Hotel
Firma Adı : Alp Paşa Hotel
Adres : Barbaros Mah. Hesapçı Sk. No: 30 - Kaleiçi
Şehir / İlçe : Antalya / Muratpaşa
Telefon : (0242) 247-5676
Faks : (0242) 248-5074
Web Site : alppasa.com
E-Mail : info@alppasa.com
Firma Hakkında

Otantik bir atmosferde büyüleyici Otel
Osmanlı tarzında benzersiz bir konaklama
Güler yüzlü hizmet
Antalya şehrinin kalbinde
Küçük özel plaja 150m 

Antalya´nın merkezinde, tarihi Üçkapılara 100m
Tarihi marinaya 300m
Mağazalara ve  otobüs durağına 150m
Havaalanına ± 10 km

Antalya´nın tarihi semtinde yer alan Alp Paşa, Antalya´nın Eski Şehri olan "Kaleiçi" semtinin bütün tarihi ve mistik özellikleriyle bezenmiş lüks bir butik oteldir. Osmanlı tarzındaki otelimizin köşkleri 18. yüzyılın ortasından 19. yüzyılın başlarına kadar olan dönemden kalmadır ve zengin tüccarların misafirlerini ağırlayabilmeleri için inşa edilmiştir.

Antalya´da bulunan lüks butik otelimizin bu şık ve kendine özgü alanında misafirlerimiz Türk Hamamında dinlenebilir ve köpük masajının tadını çıkarabilirler. Ayrıca, Kaleiçi´nde bulunan otelimiz mozaik terasa, yüzme havuzuna ve açık hava müzesi barındıran özel bir açık avluya sahiptir.

Her bir oda kendine has bir karaktere sahiptir ve lüks yatak ve şık mobilyalara sahiptir. Bütün odalarda klima ve özel banyo mevcuttur. Odalarda Jakuzi küvetler mevcuttur. Odalarda ayrıca çalışma masası ve uydu Plazma TV bulunmaktadır. Misafirlerimiz ayrıca Kaleiçi, Antalya´da bulunan lüks butik otelimizdeki Hamamda streslerini atabilir ya da masaj randevusu alabilirler.

Alp Paşa´nın restoranında sıcak bir şömine bulunmaktadır ve her gün farklı bir büfe sunmaktadır. Yaz boyunca misafirler havuz kenarındaki terasta yemeklerini yiyebilirler. Misafirler ayrıca havuz restoran ve havuz barda atıştırmalık ve içeceklerin de tadına bakabilirler. Antalya Kaleiçi´nde yer alan otelimiz, bazı günler piyanist eşliğinde olmak üzere her gün kahvaltı ve akşam yemeği servis etmektedir. Alp Paşa, Teras ve Alp Paşa isminde iki fine dining A La Carte restorana sahiptir. Bu restoranlar açık ve kapalı yemek imkanları ile Fransız ve Türk mutfağının eşsiz örneklerini ve taze sebzelerle yapılan vejeteryan yemekleri sunmaktadır.

Antalya´da yer alan lüks butik otelimiz, Antalya Şehir Müzesine sadece 800 metre, Konyaaltı Plajına 1.6 km ve Mermerli Plajına 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır. Kaleiçi´nde yer alan Alp Paşa Hotel, Kesik Minare ve Üçkapılar´a ise sadece 100 metre mesafededir. Antalya Havalimanı 10 km´den daha yakın bir mesafededir. Alp Paşa Hotel 24 saat ön büro hizmeti ve ücretsiz özel otopark imkanı sunmaktadır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram